Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Coach Priske Kijkt Uit Naar Cl Duels Feyenoord In De Kuip

Coach Priske kijkt uit naar CL-duels Feyenoord in De Kuip

Feyenoord onder leiding van Arne Slot verder in Europa

Arne Slot heeft met Feyenoord de groepsfase van de Champions League bereikt. De Rotterdammers wonnen donderdagavond in de play-offs van Sturm Graz, waardoor ze zich voor het eerst sinds 2017 plaatsten voor het belangrijkste Europese clubtoernooi.

Slot is trots op zijn ploeg, die volgens hem een geweldige prestatie heeft geleverd. "We hebben hard gewerkt om dit te bereiken en we zijn er allemaal heel blij mee", zei hij na de wedstrijd.

De Deen kijkt uit naar de duels in De Kuip. "Het wordt geweldig om in een vol stadion te spelen tegen de beste clubs van Europa. We gaan ons best doen om onze fans trots te maken."

Slot lovend over zijn spelers

Slot was vooral te spreken over de mentaliteit van zijn spelers. "Ze hebben nooit opgegeven en altijd in zichzelf geloofd. Dat is de sleutel tot ons succes."

De trainer roemde ook de inzet van zijn aanvallers, die volgens hem een geweldige wedstrijd speelden. "Ze waren constant gevaarlijk en creëerden veel kansen."

Feyenoord treft topclubs in Champions League

Feyenoord is ingedeeld in groep F van de Champions League, samen met Real Madrid, RB Leipzig en Shakhtar Donetsk. Het is een zware poule, maar Slot heeft vertrouwen in zijn team.

"We weten dat het moeilijk wordt, maar we zijn niet bang", zei hij. "We gaan ons best doen om zo ver mogelijk te komen."

Conclusie

De prestaties van Feyenoord onder leiding van Arne Slot zijn indrukwekkend. De Rotterdammers hebben zich voor het eerst sinds 2017 geplaatst voor de groepsfase van de Champions League.

Slot kijkt uit naar de duels in De Kuip en heeft vertrouwen in zijn team. De Deen weet dat het moeilijk wordt, maar hij is niet bang. Feyenoord gaat zich best doen om zo ver mogelijk te komen in het belangrijkste Europese clubtoernooi.


Comments